Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bőrápolás

Bőrápolás a Clean&Clear-től:

                                                                                   

 

Pattanásriadó:

Mitesszer:Apró fekete pont a bőrödön. Ha nem piros, akkor alapos gőzölés után ki lehet nyomni.

Pattanás fehér fejjel:Ha akarod, akkor egy óvatos nyomással távolítsd el. Utána fertőtlenísd le!

Gyulladt pattanás:A felszínét fertőtlenísd le, de ne nyomkodd tovább!

Mélyen fekvő pattanás:Egy nagy gyulladt csomó, amit sohasem szabad nyomkodnod, inkább a lehető leggyorsabban jelentkezz be a kedvenc kozmetikusodhoz.

 

Zsíros, csillogó bőr:

Shine Control Bőrradír:A mindennapos használatra kifejlesztett Clear&Clear Shine Control bőrradír egy olyan gyengéd bőrradír, ami az egyedülálló citromfű és gyümölcskivonat összetevőinek köszönhetően nem csupán eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, hanem segít, hogy arcbőrünk egész nap matt legyen.

Shine Control Arclemosó És Tonik:Az új, mindennapos használatra kifejlesztett Clear&Clear Shine Control arclemosó egy olyan gyengéden habzó tisztító, ami egyedülálló citromfű és gyümölcskivonat összetevőinek köszönhetően nem csupán eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, hanem segít, hogy arcbőrünk egész nap matt legyen. A Clear&Clear Shine Control arclemosó annyira gyengéd, hogy mindennapi használatra is alkalmas.

 

Mitesszerek ellen:

Az étkezés: Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, és naponta 2 liter vizet szinte kötelező innod! Ha pattanásra hajlamos a bőröd, kerüld ki a fűszeres ételeket, a csokit és az olajos magvakat.

Az arc tisztítása: Fontos, hogy olyan tonikot válassz, amely nem szárítja ki a bőrfelszínt, mert úgy a bőr alatt felgyülemlett, fölösleges faggyú nem tud távozni, és gyulladás alakulhat ki. Érdemes a tonizálás előtt szappan helyett arctisztító habbal kezdened az arctisztítást.A Clear&Clear arctisztító hab mélyen tisztítja a pórusokat, hogy utána a bőröd könnyebben felszívja a hidratálókrémet.

Bőrradír és arclemosó: Gyengéd bőrradírt és arclemosót is találsz a termékcsaládban, melyek egyedülálló összetevőiknek köszönhetően nem csupán eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, hanem segítenek, hogy arcbőrünk egész nap matt legyen.

Sminkelj finoman: Száraz bőrre hidratálót tartalmazó, zsírosabb arcra pedig olajmentes készítményeket válassz! Ha a buli előtt felüti a fejét egy pattanás, ne aggódj: a Clear&Clear Advantage kezelőgél már négy óra alatt csökkenti a kipirosodást és a duzzanatot.

 

Buli a Clear&Clear-rel:

Extra tippek: Hogy a bőröd ragyogjon, már most kezdd el használni a Clear&Clear bőrradírt vagy mélytisztító arclemosót. Utána a tonikról se feledkezz meg! Ha kicsit kényesebb a bőröd, ehhez a lépéshez válaszd a Clear&Clear tonikot érzékeny bőrre.

Radír: Egy gyengéd bőrradír és arclemosó tartozik a termékcsaládba, melyek egyedülálló citromfű és gyümölcskivonat összetevőinek köszönhetően nem csupán eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, hanem segítenek, hogy arcbőrünk egész nap matt legyen.

Buli előtt: Ha a buli előtt egy nappal pont felüti a fejét egy pattanás, ne aggódj: A Clear&Clear Advantage kezelőgél már négy óra alatt csökkenti a kipirosodást és a duzzanatot. Még mindig lehetsz a buli sztárja!

 

S.O.S. Megoldások:

Advantage Quick Clear kezelőgél: A Clear&Clear Advantage Quick Clear kezelőgél klinikailag igazoltan már 4 óra alatt csökkenti a pattanásokat. Egyedülálló formulájának speciális, pattanás-elleni összetevői gyorsan szabályozzák a bőr felszínén található faggyú mennyiségét, segítenek a pattanásokat okozó baktériumok elleni harcban, valamint hatékonyan tisztítják a bőrt, mindezt irritáció, illetve bőr kiszárítása nélkül.

Clear&Clear bőrradír: A finom mikroszemcséket tartalmazó Clear&Clear bőrradír hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a feleslegesen képződött faggyút és azokat az elhalt hámsejteket, amelyek eltömíthetik a pórusokat és pattanások kialakulásához vezetnek.

Deep Action frissítő arctisztító gél: A Clear&Clear Deep Actoin frissítő arctisztító gél a pórusok legmélyéig tisztít. A jeges gél dús habbá változik, használata után úgy érzed, hogy a bőröd felfrissült és újjászületett. Az igazán alapos tisztítás összetéveszthetetlen bizsergését nyújtja. Teljesen olajmentes, nem tömíti el a pórusokat.

 

 

Spéci esetekre:

Clear&Clear mitesszer-eltávolító 2in1 arclemosó és maszk: Egyedülálló mitesszer-eltávolító formulája kitisztítja a pórusokat, és segíti megelőzni újabb mitesszerek kialakulását. Arclemosóként naponta használva eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Maszkként is használhatod, ha alaposabb tisztításra van szükséged. A pórusok mélyébe hatolva eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút.

Clear&Clear mitesszer-eltávolító bőrradír: Az új, mindennap használható Clear&Clear mitesszer-eltávolító. Hatóanyagai a pórusok mélyére hatolva megtisztítják az ott felgyülemlett faggyútól, továbbá meggátolják a mitesszerek újbóli kialakulását.

Clear&Clear mitesszer-eltávolító tonik: Az új Clear&Clear mitesszer-eltávolító tonik speciális összetétele révén eltávolítja a pórusok mélyén megragadt faggyút, szennyeződéseket, illetve az elhalt hámsejteket, melyek a mitesszerek kialakulásáért felelősek.

 

 

Megfelelő arctisztítás=Szép bőr:

Advantage Quick Clear kezelő arclemosó: Az új Clear&Clear Quick Clear kezelő arclemosó az egyetlen olyan arctisztító, mely a Clear&Clear forradalmian új pattanás elleni formuláját tartalmazza.    Így hat: Természetes hatóanyagok vadonatúj kombinációja is megtalálható benne, mint a cédrusfa, a fahéj olaj és a moharózsa, melyekről ismert, hogy csökkentik a pattanások méretét.

Clear&Clear arctisztító tonik érzékeny bőrre: A Clear&Clear arctisztító tonik érzékeny bőrre gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a naponta képződő szennyeződéseket és faggyút.

Deep Action mélytisztító arclemosó: A Clear&Clear Deep Action arclemosó krém a pórusok mélyebb rétegeit is tisztítja, így hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a feleslegesen képződött faggyút.