Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizurák

TRENDI FRIZURÁK:

Copf-magasan:Elegáns és különleges, ráadásul igazán trendi ez a frizura, amelyet hosszú és félhosszú hajból készíthetsz el.   Így csináld: 1.lépés: Fésüld le oldalt egy sávban a hajadat, a többit tűzd el. Rákfonásban fond hátra. Ugyanezt tedd meg a másik oldalon is.  2.lépés: A fejtetőn fésüld hátra a hajadat, és az egészet a fonott tincsekkel együtt copfozd magasra!

Ms. Hajráf:Ha egy hajpánttal hátrafogod a hajad, és hagyod, hogy hátul aláomoljanak a loknis fürtjeid, az mindig elegáns. Ám némi trükkel még extrábbá teheted!   Így csináld:  1.lépés: A fejtetőn enyhén tupírozd meg a hajad, majd fésüld hátra. arra figyelj, hogy ne kócold össze a hajadat.  2.lépés: Most tegyél hajráfot vagy hajpántot a hajadba-a pánt mögötti hajrász megemelt marad, így elegánsabb az összhatás.

Hippi:Ez a frizura a legutolsó divat jegyében készült, egyszerre lányos, vagány, mégis elegáns-Főleg ha flitteres, csillogó hajpántot használsz. Csak az a gond, hogy keveseknek áll igazán jól.   Így csináld:  1.lépés: A frissen mosott hajadat enyhén vasald át, vagy szárításkor húzd ki egyenesre. Középen válaszd ketté a hajadat.  2.lépés: Tedd rá óvatosan a hajpántot. Nem gond, hogy a gumitól oldalt kissé megemelkedik a hajad.

Top Trendi:Ez a frizura különleges, látványos, és kiemeli az arcodat, valamint a szemeidet, ezért ehhez érdemes kevés sminkkel kiemelni a tekintetedet.   Így csináld:  1.lépés: Szárítsd meg a hajadat egyenesre, vagy enyhén hullámosra. Ezután középen válaszd két oldalra a hajadat.  2.lépés: Mindkét oldalról egy-egy vékony tincset válassz le, majd fond hátra. A két tincset hátul kösd össze hajgumival.  3.lépés: Spékeld meg az összhatást azzal, hogy a fonat alá, a homlokodra hajpántot teszel-így lesz extra a frizurád!

Vidáman elegáns:Régen az elegáns frizura egyet jelentett a szigorúan és szorosan fésült hajjal-Ám ha ugyanezt lazán készíted el, divatos, vidám, mégis alkalmi frizurát kaphatsz.   Így csináld:  1.lépés: Középen válaszd ketté a hajadat.(Úgy is elválaszthatod, hogy 1/3-2/3 arányban valamelyik oldalon több haj maradjon.) Ezután a tincseket elöl lazán fond hátra, és tűzd oldalra.  2.lépés: A másik oldalon ugyanígy fond hátra a hajadat, majd tűzd le. Fontos, hogy laza legyen a fonás, ne tapadjon a fejedre.  3.lépés: Ezután a nyakadnál lévő hajtömeget óvatosan fésüld az egyik irányba, és készíts egyoldalú copfot.

Princess:   Így csináld:  1.lépés: Oldalt válaszd el a hajad, és fésüld a másik irányba. Eztán a legelső tincset fond abba az irányba, amerre a hajad egészét fésülted.  2.lépés: A fonás végét hullámcsattal tűzd a hajtőhöz, majd fésüld rá hajad, hogy ne látsszon ki.