Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkelés

smink1.png

Arcbőr: Nedves szivacs: A következő tippre esküdnek a sztárok. Annyi az egész, hogy az alapozódat enyhén nedves szivaccsal vidd fel az arcodra. A végeredmény tökéletes lesz. Apró mozdulatokkal nyomd az alapozót az arcodra, majd gondosan, az arcod közepéről kifelé haladva egyengesd el. Ne hagyj foltokat!                                          

 

taylor3.jpg

Árnyalat: Mindig a bőröd színéhez megfelelő alapozót válasz. Az jó, ha az arcodon próbálod ki az alapozót, majd kimész az utcára, hogy a fénynél ellenőrizhesd, hogy melyik illik inkább a bőröd színéhez. Ha jól dolgoztál, az arcbőröd úgy nézhet ki mint Taylor Swift-té                                             .

 

 

 

 

002.jpgSzempilla: Először mindig a göndörítőt használd festés előtt, különben megtörnek a pillák. A szempillafestés előtt tegyél púdert a pilláidra. Sose vedd meg a legmenőbb spirált, ha rossz a technikád.

 

 

 

003.jpgTekintet: Ha pici a szemed, akkor a szemhéjad belső részét húzd ki fehér szemceruzával, így optikailag nagyítja a szemed. Ha karikád van, akkor az alapozódnál 1 fokkal világosabb korrektorral pontokban vidd fel a karikás részre, és az ujjaddal gyengén ütögesd be a bőrödbe. Ha a szemöldököd alá világos szemhéjpúdert raksz fel, még ragyogóbbnak tűnik majd a szemed. 

Szemhéjfesték: Kék szem: A barackszín, barna és az arany illik hozzá. Zöld szem: A földszínek, a lila és a padlizsánszín áll jól neked.Barna szem: Minden szín jó neked, mégis az aranybarna, a kék, a türkiz, a szürke és a bézs árnyalati a szupik.                                                                                         Sötétbarna szem: Minden jó neked csak ne legyen a szín sötét.

 

 

004.jpgAjkak: Fesd ki a szádat a kedvenc szájfényeddel, aztán az alsó ajkadra tegyél egy kis csillámport. Ha világos, dús ajkakat akarsz, akkor az ujjadra tégy egy kis világos, folyékony alapozót és kend fel az ajkadra, majd ezután kend be a szádat ajakápolóval. Ha azt akarod, hogy puha legyen az ajkad, akkor fogkefével vakargasd meg a szádat. Ha Push-up ajkakat akarsz, akkor próbálkozz meg az ajakdúsító szájfényekkel.